ARTVİN / KEMALPAŞA - KÖPRÜCÜ ORTAOKULU

ÖĞRETMENLER ODASI BULUŞMASI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lokman SEYİS 'Öğretmenler Odası Buluşmaları' kapsamında okulumuz idareci ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lokman SEYİS'e, Şube Müdürlerimiz Güven BALKAYA ve Recep KAYA eşlik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lokman SEYİS, öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinden en etkili şekilde yararlanması yönünde çalışmaların yapılması, LGS hazırlığında olan öğrencilere gerek aile iş birliği gerekse de psikolojik destekte bulunulması, sınava kalan sürecin etkili ve verimli geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantıda okulumuz idarecileri ve öğretmenlerinden eğitim-öğretim sürecinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alınmasının ardından, hazırlanan sayısal veriler ışığında değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda söz alan idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz, eğitim alanındaki görüş, öneri ve beklentilerini aktardı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lokman SEYİS, öğretmenler odası buluşmasının sonunda genel değerlendirmelerde bulunarak, toplantıyı sonlandırdı.

17-02-202417-02-202417-02-202417-02-202417-02-2024

Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 17.02.2024 17:11 - Görüntülenme: 23